Friday, May 13, 2011

HANGOUT :D


hye kawan2 !
amacam hari neyhh??
okey tak?
kee ada yang belum bangun tidur lagi?
hehehe ~ (;
tape2.. penat kot kan..
huhuuh ~
okey, hari neyh, aku nak cerita pasal aku hangout semalam.. (;
memang terbaekk.. (!)
seronok gilee weyh..
hahahah ~
hurmm..
aku hangout dengan MOHAMAD FIQRI..
dia amek aku dekat rumah dalam pukul 09:40am..
kalau mengikut perancangan, pukul 09:30am dia dah mesti ade depan rumah aku..
disebabkan jem, so, terlambat sikit laa..
alaa, bukan lambat mane pon..
mengada laa kau neyh nurul !
hahahah ~
okey, kami pun meneruskan perjalanan kami.. 
mula2, kami pergi Shah Alam, sebab nak pergi ambil IC dia..
dia buat IC baru.. (tak pernah tukar tahu tak ! dah macam belacan aku tengok)
hahahha ~ (;
lepas settle ambil IC dia, kami pergi Maybank pulak.. 
sebab nak buat ATM card dia yang baru..
ATM card die hilang 2minggu lepas..
dah banyak kali laa jugak hilang.. 
cuai betul.. (!)
huhuhuu ~
lepas settle buat ATM card baru, kami mengambil keputusan 
untuk makan dulu, memandangkan perut aku neyh dah menunjukkan 
sifat mengada-ngada dia tuhh..
aihhh..
hahaha ~ kami makan Pizza Hut di Plaza Masalam Shah Alam.. (;
lepas makan, kami pun bergerak ke Mid valley..
parking penuh gilee weyhh..
tapi, kami masuk jugak..
naseb baek laa ade satu kereta neyh nak keluar.. 
so, ape lagi, kami tunggu tepi laa..
hahahha ~ (;
lepas dah dapat parking, kami terus beli ticket wayang..
kalau orang, punya laa ramai..
kami tengok cerita Fast Furious 5 pada pukul 02:45pm until 05:00pm..
sementara tunggu pukul 02:45pm, kami maen basketball dulu.. 
hehehhe ~
lepas habis jee cerita Fast Furious 5, 
kami sambung tengok cerita Kongsi pada pukul 05:15pm until 06:50pm..
kalau mengikut perancangan, kami nak maen bowling..
but apa kan daya, masa tidak mencukupi..
huhhhuu ~
lepas tengok wayang, kami pergi makan lagi..
kami makan chicken chop di food junction Mid valley..
lepas makan pulak, kami pergi shopping sekejap..
kami carik kasut MOHAMAD FIQRI.. 
saiz 12 UK..
mana nak carik weyhh.. 
agak payah laa nak carik kasut saiz dia..
last2, kami jumpe jugak..
&& dia apa lagi..
terus pergi bayar laa..
hahahah..
lepas abeh tuhh, kami pon balik &&
lepak bersama ABANG GARANG dan KAK AREEN
di kedai mamak.. (;
hahhaha.. ~
pukul 12:30am macam tuhh, kami pun balik.. (;

sorry laa.. tade gambar pun.. 
sebab handphone aku masuk air laa..
sekarang neyh, pakai handphone cikai jee..
hahaha..
tengah repair..
:p

okey laa.. sampai sini dulu okey..
ade masa, kita cerita lagi..
hahaha.. ~
tata titi tutu.. (;
 


Thursday, May 12, 2011

CLOSE TO ME (;

heyoo semua !
tengah buat ape pagi2 buta macam neyh??
huhuuh..
tak tidur lagi kaa..
aku belum nak tidur laa.. entah kenapa tah mata neyh..
so, apa lagi, buang masa dekat sini laa..
hahahh ~
kali neyh, aku nak cerita pasal orang2 yang rapat dengan aku.. (;
tiba2 aku rasa macam nak appreciate diaorang jee malam neyh.. (;
korang pon mesti ada kawan2 yang rapat dengan korang kan..
&& mesti lagi banyak dari aku.. betul tak??
aku tahu.. (;
hehehhe ~
diaorang neyh baek orang nyee..
diorang paham dengan perangai aku yang macam neyh,
(keras kepala, degil yang amat, ikut kepala sendiri, 
selalu jee nak TACING && sewaktu dengan nyee)
hahahahh ~ (;
kesian kan kat korang sebab dapat kawan macam aku neyh..
hehehe ~
promise aku berubah !! but.. NANTI..
lalalallalaaaa ~ (;
okeyy laa.. apa kata korang berkenalan dulu
dengan buah hati pengarang jantung aku neyh.. (;

FIQRI ( orang yang paling banyak bersabar dengan perangai aku ) :p
MASHITAH ( i love you lahh ! ) hahaha.. (;
ABANG GARANG ( dia panggil aku, EPAL taw) sangattidakpatut !
KAK AREEN ( dia baek taw orang nyee.. sukasukasuka ! )
FADZLIE ( best friend aku ! since sekolah until now && forever ! )
HAFIZAH ( kami best friend ! since sekolah until now && everlasting ! )
AKBAR ( mamat neyh pon kawan baik aku since sekolah dulu.. sayang korang semua laa weyy ! )
NADIAH ( heheh.. comey kan pipi dia?? macam biji durian.. berkilat jee.. )
ADIL ( kami satu sekolah.. one of my best friend forever ! endless friendship ! )
KAK HANIE ( manis kan dia.. taring tuhh yang mahal.. :)
NAJIB ( best friend aku ! since sekolah until now.. uninterrupted ! )
ISKANDAR ( die kawan aku since kami kecik2, masuk zaman sekolah && until now.. forever friends ! )
AISAR ( dia kawan aku yang gilee.. sangat gilee.. sampai tak tahu nak cakap macam mane dia punya gilee tuhh ) :p
FAUZI ( dia kawan aku since aku masuk college neyh.. dia baek taw.. sometimes, dia jadi gilee macam AISAR ) :P
ABANG EPUL ( peminat outdoor activity.. heheh )
ALPHARSLAN ( dia orang turkey.. dia baek woo.. heheh )


lastly, aku harap, persahabatan kita akan kekal sampai bila2..
aku sayang korang semua.. (;
especially to kawan2 aku kat JB nuhh,
kita berkawan since kecil lagi kan..
apa yang aku buat, semua korang ingat..
main kahwin2 laa, main kejar2 laa, main lompat tikus laa, kena kurung laa..
semua kita sama2.. (;
( korang kalau bab nak kenakan aku, memang korang akan ingat laa kan )
tapi takpe, tuhh semua dulu.. but, sekarang semua nye dah berubah okey..
kita semua dah besar.. (:
biar laa sekarang neyhh semua nye berubah 
TAPI !
jangan biarkan persahabatn kita TERubah.. (;

okeyy,
sampai sini jee dulu taw..
mata aku pon dah mengantuk neyhh..
nanti, esok2, kalau free, 
aku update baru okeyy..
sayang korang semua ! 
bubye ~ (;






Tuesday, May 10, 2011

PERNIKAHAN ABANG TERSAYANG (;


hello kawan2 sayee.. (;
sihat tak??
harap2 semuanyee sihat jelaa yee.. 
hehehe.. (;
okeyy, pada entri kali neyh, aku nak cerita pasal pernikahan abang kesayangan aku.. (;
pada 10hb May 2011, pada pukul 10:05pm, 
abang aku, MOHAMAD FARSHA telah selamat dinikahkan dengan
pilihan hatinya, HAZREEN BINTI MAZLAN..
majlis itu dijalankan dimasjid Fasa 9, Sri Gomabk..
pada pukul 08:40pm, abang garang (panggilan untuk abang aku) ambil aku dirumah sewa..
hehehhe ~ ade kee pengatin yang pick up aku kat rumah..
hahahah ~
memang nampak gilee laa muka die yang cuak, gemuruh, gementar && semua laa..
heee.. :P
aku suruh laa dia rilex2 dulu.. hehehe.. gelabah sangat.. :D
kelakar pulak aku tengok muka dia.. 
at the same time, aku rase kesian sangat kat dia..
tapi.. bila aku pikir balik, yang dia akan jadi suami orang,
aku happy sangat taw..
mungkin, sebab bakal isteri dia tuhh orang nyee baek && penyayang.. (;
aku kenal dengan kak areen tuhh..
&& aku sangat setuju bila mereka disatukan.. (;
masa upacara pernikahan diadakan, aku laa yang duduk paling depan..
sajee nak merakam segala perbuatan abang garang a.k.a pekenakan dia..
hahahha ~ (;
majlis tuhh, dihadiri oleh keluarga pengantin lelaki && keluarga pengantin perempuan..
selepas sessi photography, pada pukul 10:30, kami pun keluar dari masjid tuhh..
kami terus ke kedai makan yang berhampiran dan makan beramai2..
hahahah ~
pada pukul 12:00am, kami pun beransur pulang.. 
hehehe.. 
letih gak laa.. jadi camera girl yang tidak bertauliah.. hee ~
aku happy sangat tengok abang garang sekarang.. (:
semoga abang garang && kak areen bahagia hingga ke akhir hayat..
aminn.. (;
EPAL tahu ABANG GARANG boleh a.k.a mampu 
untuk mengharungi segala ujian dariNYA..
jangan risau..
kami sentiasa ada dengan abang garang.. (:

okeyy.. sekarang, kita tengok gambar pulak ea..
tapi tak banyak laa.. yang banyak kat cameraman..
huhu ~

tengok laa muka stunn abang garang.. hahaha..
video
saat2 mereka akan disatukan.. (;

video
acara menyarung cincin.. (;

okeyy.. sampai sini laa yee.. 
nanti kita jumpe lagi..
heheh ~


Monday, May 9, 2011

TRIP TO IPOH PERAK (;


hello kawan2..
ketemu lagi kita disini yaa..
hahah.. (;
hurmm, kali neyh, aku nak berkongsi cerita pasal tajuk kat atas nuhh.. 
hehhehe.. (;

Tarikh 23hb dan 24hb April 2011 
merupakan hari yang paling bahagia buat aku,
nadiah, kak hanie, kak bella, abg epul dan juga alpharslan..
wahh ! hahaha ~
kitaorang excited gilee nak pergi ipoh tuhh sebab,
kat sane ada dusun durian kepunyaan ayah abg epul.. (;
lebih kurang 100 lebih batang pokok durian laa..
banyak kan.. (;
perjalanan ke dusun abg epul sangat adventure kot..
maklum laa.. jalan tanah merah.. tengah2 hujan pulak tuhh..
bayangkan laa macam mane..
dah macam naik roller coaster dah kami kat belakang tuhh..
huhuhu ~ 
ALHAMDULILLAH kami okey sajee.. (;

bila sampai jee dekat pondok dusun durian tuhh, kami duduk2 jee dulu..
sebab hujan laa..
hehehe.. (;
bile hujan dah berhenti, aku && nadiah pergi ke sungai yang berhampiran..
( macam buat karangan pon ade gak aku neyh )
hahaha ~
tengah best2 aku main air..
tiba2..
jeng jeng jeng !!
hahahha ~
aku rase macam ade something bergerak2 kat tangan aku..
TRY TO GUESS WHAT??
PACAT korang tahu tak..
menjerit laa aku..
pulak tuh, aku menjerit memang kuat gilee babeng..
hahahha ! muka nadiah cuak gilee..
die ingatkan aku nmpak ular ke, ape ke kan..
rupanye pacat jee..
die gelakkan aku taw.. );
aku geli.. sebab tuhh aku jerit.. sampai pondok kot boleh dengar aku jerit..
buat malu jee..
balik2 jee, orang tanye, sape yang dok jerit tadi..
bile kitorang cerita, berdekah jee diorang ketawakan aku..
malu sungguh rasanyee..
hahahah.. (:

balik jee dari sungai, abg epul bagi kami makan durian..
apa lagi.. bagi pulak pada kami yang HANTU DURIAN neyhh..
memang TAK laa..
sebijik pon tak cukup..
hahaaha~ (;
kami balun laa durian sampai kami kenyang..
hehehe..

malam tuhh, family abg epul masak macam2..
ikan bakar, budu, lagi apa tah.. banyak sangat..
sedap gilee.. (;
baik2 aku neyh yang tak makan budu pon, jadi balun jee apa yang ada..
wakakaka.. (;
pas tuh, kami salai seekor kambing..
lame gilee nk masak..
huhuhu..
tapi memang tiptop !
aku tak makan kambing taw..
but, malam tuhh, aku TELAN danging KAMBING wehh..
macam tak percaya jee..
hahahha.. (;
 ----------------------------------------------------------------------------
esok paginya, kami pergi mandi air terjun.. 
heheheh.. best sangat..
but, paham2 jelaa.. sejuk gilee wehh..
huhuhu ~
kitaorang mandi dalam pukul 11am and, kul 2 lebih baru balik pondok..
hahahah..
lepas kitaorang bilas && mandi pakai air bersih,
kami makan durian lagi..
wakakaka.. (;
lepas makan durian, makan nasi pulak..
boleh gemuk laa kalau duduk situ, 
walaupun duduk hanya 2 hari..
hahaha ~
lepas maghrib tuh kami bertolak balik KL..
memang letih laa badan neyh.. 
tapi sumpah best !!
hope dapat pergi lagi di lain waktu.. (;
----------------------------------------------------------------------------
okey, jom kita tengok gambar pulak..
but, tak banyak pon laa.. 
tak sempat laa nak snap2.. :D
neyh jee yang dapat aku kongsikan.. (;

aku bersama nadiah di sungai ~ :D
alamak ! nak jatuhh..
cepat awak.. kita tarik awak.. (;
posing jap.. (;
senyum sokmo nadiah.. :D
together with kak hanie.. (;
kami.. (;
wahh ! durian !! i like.. (;
tengah carik tempat yang lagi dalam.. heheh ~
 
okey, sekian sajee dari aku pada kali neyh.. (;
tata !!
:)




HAPPY MOTHER'S DAY


heyoo kawan2.. (;
ape khabar?? hopefully semuanye okey sajee.. (;
hurmm.. sorry laa sangat2 sebab tak rajin update blog neyh..
neyh pon baru lepas siapkan assignment..
tuh pon ade yang tak siap lagi.. :(
nak buat macam mana ek..
semester neyh kena rushing sikit laa..
ape2 pon, aku mesty update blog neyh if aku free.. (;
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
okey.. kat page neyh, aku nak cerita sikit pasal IBU..
bersempena hari ibu yang dah lepas kan..
ape yang korang dah buat untuk ibu korang??
tak kisah laa mama ke, mak ke, mummy ke, umi ke kan..
hehhe..
semua tuh, same jee.. (;
aku sayang taw kat ibu aku..
sayang sangat2..
but..
aku tak boleh nak celebrate apa2 untuk ibu aku,
melainkan wish jee..
aku jauh dengan ibu aku..
arghhh ! rase rindu pulak dekat die..
hurmm..
ibu aku neyh, seorang wanita yang tabah && tak cepat berputus asa..
benda tuh laa yang buat aku bangga dengan die..
dalam dunia neyh, aku ade dua EMAK.. (: 
1. ibu aku..
2. nenek aku yang aku panggil MAK..
kami sangat rapat..
aku selesa bila bersama2 dengan mak..
kami tak pernah berpisah sejak aku kecik lagi..
MAK juga laa yang rajin melayan kerenah aku 
yang suke MENGGIGIT orang mase kecik2 dulu..
hahahah..
mak still cerita perangai2 pelik aku mase kecik2..
bile dengar, rase macam kelakar pon ade..
malu pon ade..
maklum laa, aku dok terbayang gigi aku yang jongang dulu
yang sedang menggigit orang..
hahahah..
bengong jee.. lalaalalla.. (;
yang selalu jadi mangsa aku?? semestinye laa adeq aku..
kecian die..
dah laa die tuh jenis kuat melalak taw mase kecik dulu..
bile kena gigit, ape lagiiii..
bergegar laa satu rumah dengan jeritan die..
hahahaha..
suka sangat menyakat orang..
ape laa..
ape2 pon, kat cney, aku nak ucapkan
SELAMAT HARI IBU kepada semua para ibu terutamanya kepada :-
1. ibu aku yang tersayang..
2. nenek aku yang tercinta..
3. mokteh aku yang sangat ceria..
4. makchu aku yang sangat sporting..
5. && kepada semua makcik2 aku yang lain..
( p/s : yang sudah bergelar ibu sahaja yee.. 
yang belum lagi tuh, jangan nak gatal sangat ! 
hang p nikah dulu ! hahahah :p )
6. (tidak lupa juga) kepada bakal mama mertua aku 
yang bakal bermenantukan aku.. tetttt ! hahahha.. (;
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
" KAKAK SAYANG KORANG SEMUA.. 
SEMOGA KITA AKAN MENJADI KELUARGA YANG SENTIASA BAHAGIA
HINGGA KE AKHIR HAYAT.."
aminnn.. (;

waduhh.. rindu banget sama kalian.. kapan yaa kita bisa ketemu..??
( versi indonesia sebentar yaa pakk.. :D )
dah laa.. makin lame, makin mengarut jee aku neyh ! 
maklum laa.. time to sleep sebenarnyee..
okey2..
  meyh kita tengok gambar2 para ibu saya yaa.. heee.. :D

bersama ibu tersayang.. (;
raya tahun lepas.. lambut sulaa pendek oww.. hahah.. (;
mahu ke rumah tok peah && sempat lagi berposing.. (;
lihat laa betapa besarnya anak sedara, berbanding mak sedara.. kuikui.. :p
bersama cik aby ! pandai pulak aku bertudung ekk.. :p
makchu kuh yang voged gituu.. (;
makchu kuh yang sangat sporting.. (;
atok (ayah) && nenek (mak) aku taw.. (;
bersama mokteh kuh yang kecik.. (;
ibu kuh bersama bonda nyaa.. (;
&& yang terpenting.. (bakal mama) hahahah.. :D

okey, sudah2 ! 
hehehhe.. dah laa..
dah ngantuk laa..
heheheh..
sampai sini dulu okey..
sok law ade mase, aku update lagi aktivity2 yang aku dah buat okey.. (;
aku tidur dulu taw.. 
papai.. tata wink2 ! (;
as salam.. :D



Sunday, May 8, 2011

~ AKHIRNYA (; ~


hehehe..
assalamualaikum kawan2..
sorry laa sebab dah lame aku tak update blog neyh..
korang nak tahu tak kenapa aku tak update blog neyh??
hehehhe~
sebab... 
AKU LUPA PASSWORD LAA ! 
bhahah.. boleh jugak kan macam tuh.. 
tuh laa.. banyak sangat password yang aku kena ingat..
hehhe.. (;
neyh, bile ade mase free, baru laa aku reset password balik..
semester neyh memang agak padat..
macam2 kitaorang kena buat
dan
semuanye nak cepat.. );
so, tade mase sangat laa aku nak meluahkan perasaan kat sini..
huhuuhu~
tapi takpe.. 
aku akan update semua cerita2 yang aku tak sempat nak update okey..
tungguuu.. ;D

(;

Thursday, March 17, 2011

~ BUKIT GAMBANG RESORT CITY ~


heyyoo meyyoo !! heheh~
tengah buat ape tuh?? da makan? wee~
pada entry kali neyh, aku nak kongsi cerita ngan korang,
pasal BUKIT GAMBANG RESORT CITY, KUANTAN PAHANG..
pada 12hb March 2011 lepas,
aku pergi ke kuantan pahang sebab nak menghadiri
undangan perkahwinan sepupu perempuan aku..
skema nyee ayat aku neyhh..  ^_^
umur die baru 19 tahun..  muda dari aku pon dah kahwin ekk..
yang aku neyh tah bilee laaa lagi.. hahahah.. gatal nyee..
eiwww !! sudahhh nurul ! okey2.. aku cerita eaa..
pagi sabtu tuhh, aku bangon awal sebab nak kemas barang2 yang patot aku bawak kat sane..
alaa.. bukan bawak ape pon.. cume bawak make up, handphone , ic and lesen jee..
hahahah~
aku terus ciap2, and tepat kol 8:15am, Fiqri dah ade kat depan umah aku..
kitaorang pon gerak pergi petronas.. isi minyak kasi penuh dulu..
sambil2 tuh, tangan aku pon mencapai laa ape2 yang boleh aku sumbat dalam perut neyh..
lapar weyhh.. pagi2 dah gerak, tak sempat nak melantak..
hehehe..
pas tuhh, pukul 8:30am, kitaorang pon gerak laa ke kuantan..
dalam perjalanan tuh, kitorang pasang radio kuat2 and ber'karok' laa abeh aty..
yelaa.. tade nak buat ape kan..
sepanjang perjalanan tuhh gak, parents aku tak stop2 call, tanye dah sampai kat mane..
hmm, family aku dah sampai kuantan dah pon..
coz, petang jumaat, dalam pukul 6:30pm, diaorang dah bertolak dari JB..
pas tuhh, sampai jee kat kawasan gambang, hujan turun lebat gilee..
dah laa hujan, jalan jem pulak tuhh..
tambah2 dengan kitaorang yang tengah mencarik jalan..
maklum laa, aku pon tak ingat jalan umah sepupu aku tuhh..
bile dah 17 kali aku rase kitorang pusing tempat yang same, aku da naek angen dahh..
dah laa jemmmmmmm.. carik jalan pulak tak jumpe.. penat weyhh !
dekat 2 jam gak laa kitorang melekat kat situ..
kalau jem bergerak, tak pee lagi taw.. neyh tak bergerak langsung..
sampai Fiqri matikan enjin kereta.. die kate, parking kat sini jelaa..
hahahah.. kelakar pulak aku dengar..
dalam pukul 1:00pm macam tuh, baru laa kitorang jumpe umahnyee..
huhh !! sampai2 jee umah tuhh, aku melepaskan rindu dulu kat semua family aku..
aku jumpe family aku, nenek and atok aku, pakcik makcik aku, sepupu sepapat aku..
pas tuhh, ape lagi, aku amek laa nasikk.. lapar gilee perut aku neyh.. 
tambah2 ngan hujan pulak kan.. ibu ngan ayah aku gelak jee..
mesty die kate, anak dara die neyh tak senonoh coz tergesa2 amek makanan depan pakwe die..
tak cover LANGSONG !  alaahh.. biar laa.. bukan Fiqri tatau perangai aku macam mane kan..
hahahahha~
pas abeh jee kitaorang melantak, tetibe adeq aku datang kat aku sambil berbisik..
cehh !
die suruh aku pujuk ayah aku pergi gambang rupenyee.. heheheh..
aku pon ape lagi.. seronok laa.. coz aku pon nak pergi !
aku carik mane ayah aku menyorok.. aku pujuk punye pujuk, last2, ayah aku setuju..
yeay !! berjaya jugak aku pujuk ayah aku.. kitaorang pergi 2 kereta..
benda neyh, kitaorang tak rancang dari awal taw.. mane laa aku bawak baju seyhh..
macam mane nak mandi?? naseb baek laa saiz badan aku neyh same jee ngan adeq2 aku..
so, kitaorang share2 jelaa.. hahaha.. yang si Fiqri, terpakse laa beli baju tok mandi..
seronok sangat dapat meluangkan mase ngan family.. walaupon 1 hari, tapi, bermakna weyh bagi aku..
dekat 3 jam gak kitorang berendam dalam air, ayah aku ajak makan.. coz hari pon dah petang..
kitaorang ciap2 and terus pergi kedai makan.. laparr sangat..
(asek lapar jelaa perut aku neyh.. apahal tah !) hahahah~
aku sedih sangat2, coz, abeh jee makan, kitaorang kena berpisah..
aku ngan Fiqri, balik KL, and family aku, balik JB..
rase macam nak ikot balik JB jee..  :((
 lepas dari hari tuh, tiap2 ary, aku call ibu.. rindu sangat2.. tak sabar rasenye nak balik JB.. 
aku neyh pantang sikit.. kalau dah dapat jumpe ngan family, tanak lepas dah rasenyee..
hurmm, kite tengok gambar laa pulak.. tapi tak banyak pon.. wakakaka.. :p
tak sempat nak ambik..  :((


otw ke kuantan pahang ~
sepupu aku ~ ima ~
perjalanan ke gambang .. cuaca macam nak hujan .. but, tak jadi nak hujan agaknye ..
resort bukit gambang ~
resort ~ kitaorang tak tempah resort pon .. pergi 1 ary jee kan ..
kami hye kat budak tuhh ~ wee ~
resort yang terdekat dengan pintu masuk gambang ~
okey , dah nampak pintu masuk gambang ~
semangat semakin berkobar2 untuk mandi ~
sempat laa sikit .. family aku kat belakang nuhh haa ~

 
* okey, neyh ade sikit rakaman video sepanjang kami di sana..  :))
video
neyh ayah aku yang record ~ baju purple kat depan tuh, ibu aku .. :)

video
kitaorang pusing sungai .. :)


okey.. cukup laa sampai sini kot..
hehehe..
tata ~